Inge-Ida.reismee.nl

Hallo Allemaal......

Het gaat bijna beginnen. De koffers zijn bijna gepakt en de spaarcenten omgewisseld in Maleisië - ringgit en Nieuw-Zeelandse - dollars.

Wij vertrekken a.s dinsdag 10 januari om 12.00 vanaf schiphol naar Kuala Lumpur in Maleisië. We zijn daar 2 dagen en dan vliegen we door naar Auckland in New Zeeland.

16 januari ontmoeten we Charl en Sandra die dan vanuit Brisbane - Australië ook naar Auckland zijn gevlogen (na 'n vakantie al van zo'n 6 weken)om de campers op te halen. Hierna beginnen we aan onze rondreis.

9 februari vliegen we met z'nvierenweer terug naar Kuala Lumpur om daar nog met elkaar wat dagen door te brengen en zijn dan 13 februari weer terug.

We gaan proberen om jullie opde hoogte te houden......

groetjes Inge en Ida

Wij wensen een behouden vlucht en een fijne vakantie en hopen de door jullie gestuurde berichten te kunnen lezen. Veel plezier.
Ineke en Koos

leen en nannie

Het is bijna zo ver. We zijn erg benieuwd naar jullie reisverhaal. Alvast fijne vakantie, maar als het goed is zien we jullie zondag nog. Groetjes

hans en wilma

alvast een hele goede reis en een fijne vakantei , groetjes hans en wilma p.s we zullen de vehalen zeker volgen

Karla en Henk

Wat spannend allemaal!!Het is een heel gedoe alleen al om je koffers zo te pakken,dat je de belangrijkste dingen niet vergeet!Van te voren horen we elkaar nog,voorpret is ook belangrijk,alvast genieten

jolande

geweldig dat ik je mag volgen helaas kan ik toch niet mee in je koffer er is teveel werk helaas maar ik hoop dat jullie enorm gaan genieten jullie hebben het verdiend een dikke knuffel en ik kijk al uit naar jullie verhalen
xx jolande

sabrina

fijne vakantie en veel plezier

groetjes sabrina

Bertha en Piet

Wij wensen jullie een goede reis,en kijken nu al uit naar jullie volgende verslag,spannend hoor
groetjes Piet en Bertha

Charl en Sandra

We zullen jullie op de voet volgen

Wik en Jellie

Ow ik ga dat wel leuk vinden dus hou me maar lekker op de hoogte en alvast een hele mooie tijd ,geniet er van. groetjes jellie

Bert en Greet

Veel plezier aan de andere kant van de aardbol.

sinclair,nicolet en joshua

een hele goede reis en vooral heel veel plezier en genieten groetjes sinclair,nicolet en joshua

angelique

oh morgen is het zover!!!! spannend, ben erg benieuwd naar jullie verhalen en ervaringen. Leuk dat ik mee mag kijken/lezen. Ontzettend veel plezier en een hele goede reis (vergeet je de koelkast niet Ida :)) ?). Heel veel liefs van mij

jolanda fysio

Hallo

Hoop dat jullie een goede vlucht gehad hebben en lekker in jullie hotel zitten. Hou je schouders los en geniet van je reis!!! Gr Jolanda