Kuala Lumpur
Hallo Allemaal.....
Wij hebben 'n goede vlucht gehad en zijn niets tekort gekomen.De totale vlucht duurde 11 uur. We zijn op 10 januari tegen12.30 uurde lucht in gegaan en zijn woensdag 11 januariom half 7 ( 23.30 uur nederlandse tijd ) zijn we met wat turbulentie geland in Kuala Lumpur. We hebben hier'n tijd verschil van 7 uur ( later ).
Het was bij de douane 'n chaos, we hebben er 'n uur over gedaan om daar door te komen. Waarom het zolang duurde kwam omdat iedereen zijn vingerafdrukken moest geven.
We konden daar in de hal 'n bonnetje kopen voor 'n taxi die ons naar het hotel bracht, waar we zo rond half 10 inscheckte.
Na het ontbijt hebben we wat rond gelopen en nu na 'n klein middagdutje ( is nu 14.00 u ) gaan we de stad ontdekken...
Dit is het zo'n beetje de eerste uren van onze vakantie,en jullie horen ons wel weer
Inge en Ida
Hoi
Super dat de reis goed is gegaan veel plezier
groetjes sinclair, nicolet en joshua
fijn dat jullie een goede reis hebben gehad
Hoi Inge en Ida,
fijn dat jullie er zijn heel veel plezier en volop genieten hoor van dat prachtige land.
dikke knuffel xxx
hallo jullie.
fijn dat de eerste etappe van jullie reis goed is gegaan. hoop dat de rest ook goed gaat.
geniet en doe waar je zin in hebt.
groetjes ,
Ellen en Ed
Fijn dat jullie een goede vlucht hebben gehad en alvast de groetjes uit regenachtig (motregen)kikkerlandje.
Zo wereldreizigers!!!
Alles goed daar?
De eerste vliegdoop gehad en nu in Kuala Lumpur de boel verkennen.
En goed in het hotel aangekomen he Ida.
Veel plezier en goede reis naar Nieuw Zeeland
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen; op naar de volgende trip.... Is het een beetje te doen zo lang in het vliegtuig? Nog even en jullie zien Charl en Sandra weer. Doe ze de groeten en geniet van alle mooie dingen daar aan de andere kant.....
Groetjes van ons!
wat lang in zo vliegtuig voel je benen nog wel fijnedagen groetjes
Hoy luidjes, Wat maken jullie mooie dingen mee en zien prachtige plaatjes van zowel de natuur boven in en onder water. Maar ik moet eerst Inge feliciteren met zijn verjaardag, maak er een leuke dag van zover van hier. Ik dacht dat je je bus had meegenomen in je reiskoffer toen ik het plaatje van Coromandel zag, echter er stond een andere naam op. Wat mooi dat met die dolfijnen en van wie is dat grote bord met eten. Let op de lijn . Waren jullie de weg kwijt bij dat richting bord, wees maar blij dat je niet dat stulje terig behoefde te rijden naar Parijs, 25.000 km. Luidjes geniet nog van alle mooie dingen die jullie tegenkomen. wij blijven met plezier terug zien op jullie teksten.
Groeten Ineke - Koos