Russell - Coromandel
Hallo.......
Donderdag zijn we vanuit Russell weer vertrokken. Het plan was om helemaal naar boven te gaan naar Cape Reinga maar dat lukte niet omdat we te weinig tijd hebben. Nou zullen jullie denken, weinig tijd, jullie zijn net weg maar we moeten woensdag avond in Wellington zijn want donderdag varen we over naar Picton op het Zuidereiland.
We zijn tot aan Manukau gekomen en daar hebben we geslapen. Vrijdag vertrokken naar Coromandel. Coromandel was 'n oude woonoord voor houtvesters, maar kwam tot bloei nadat er in het nabij gelegen Driving Creek goud was gevonden.
We hebben daar 'n tocht gemaakt met 'n treintje van Driving Creek Railway, met als eindstation Eyefull tower. Dit treintje gaat zigzaggend de berg op waar je dan boven op de berg die Eyefull tower heb waar je schitterende foto's kan nemen.
Leuk om jullie reactie's te lezen en even terug reageren.
Angelique...Ik was naar mooie schelpen aan 't zoeken en wij durfde ook niet te springen hoor...veel te hoog maar wel enorm gaaf om over de city te kijken....
Jellie... Dit chauffeuren is toch wel 'n stukje anders, zo aan de andere kant van de weg. Ook bij het inrijden van 'n straat moet je zo uitkijken want anders zit je zo aan de verkeerde kant.
Jolande....voor jou 'n gave foto van de dolfijnen erbij gedaan.
Karla... Inderdaad jammer dat we niet met de dolfijnen konden zwemmen maar springen van zo'n hoogte zit er niet in.
Dennie... Gekke dingen doen???? Dacht je nou echt dat je vader van zo'n hoogte af zou springen... nou echt niet hoor...hij houdt graag vaste bodem onder z'n voeten...
Nannie en Leen... Wij vonden het ook super stoer dat ze van zo'n hoogte naar beneden zijn gesprongen. Alleen Charl had wat moeite met het zien van die hoogte en moest toch 2 X slikken voordat hij sprong maar is toch maar gegaan en die 2de keer vond hij super.
En voor de rest, het is hier super .........
Nou dit was het zo'n beetje. Groetjes van ons en tot ??????????
Inge en Ida
Hoi Inge en Ida
geweldig ik wil gelijk even wat doorgeven het weekend naar het Hearderhuijs is verplaatst naar 24 augustus ik hoop dat jullie dan ook kunnen ook de weken zijn nu bekend maar dat hoor je nog als je weer op nederlands grond gebied bent haha geniet nog even verderXX
Leuk hoor,jullie verhalen,geniet ervan!!
Liefs en groeten,mij xxxxx
Ben jullie verhalen aan het volgen, te gek om alles een beetje op deze manier mee te krijgen.
Groetjes Rob en Marit
hoi Inge en Ida
heel leuk om jullie reisverhalen te lezen! schitterende foto's. ik snap wel dat het daar goed gaat met Inge en de camper - net t Connexxion-busje:):)
nou geniet verder van jullie schitterende reis
gr anja